What is Capital T's full name?

Trim Ademi

Capital T nickname(s):

Capital-T

Capital T date of birth:

March 1, 1991

How old is Capital T?

33

What is Capital T nationality?

Kosovar

What is Capital T's occupation?

Rapper

Short Biography

Capital-T emrin e vertet e ka Trim Ademi. Mesimet i vijon ne shkolle e mesme "SAMI FRASHERI". Kenga e pare e Capital-T eshte "Shopping" i cili ka bashkepunuar me 2po2 [Besnikun]. Ai eshte edhe nipi i 2po2 (Besnikut) dhe ai jeton ne Prishtine.Capital T, edhe pse është i angazhuar me prezantime ‘live’ nëpër vende të ndryshme ku jetojnë shqiptarët, nuk e ka në plan të shkëputet për asnjë çast nga krijimet e reja.